Alles wat u moet weten over een industrievloer

industrievloer

Bent u op zoek naar een mooie vloer met een professionele uitstraling? Wilt u een vloer die duurzaam is en lang meegaat? Dan bent u op deze pagina helemaal aan het juiste adres! Hier staat namelijk alles wat u moet weten over een industrievloer en waarom dit type een meerwaarde voor uw bedrijf zou kunnen zijn. Industrievloeren hebben namelijk veel esthetische én functionele waarden. Wilt u meer weten over pvc- of gietvloeren? Lees dan snel verder en ontdek wat de voordelen zijn van een industrievloer!

Voordelen

Een industrievloer begint steeds meer te winnen in populariteit, omdat hygiëne in veel werkplaatsen een meer centrale rol heeft gekregen. Zo zijn industrievloeren conform HACCP en bestand tegen vetten en de meeste chemicaliën. Daarnaast is een industrievloer enorm duurzaam, omdat deze van kunststof is gemaakt. Tevens zijn de vloeren volledig vloeistofdicht, slijtvast en zwaar belastbaar. Hiermee stopt de veelzijdigheid  van een industrievloer niet, want het is ook nog eens geluiddempend. Dit is vooral erg praktisch wanneer je in een lawaaierige ruimte werkt en dit geluid enigszins wil inkaderen.

Pvc-vloeren

Pvc-vloeren worden in de laatste jaren steeds vaker op de werkplaats gebruikt. Dit is eigenlijk best logisch, omdat de pvc-vloer veel voordelen met zich meebrengt. In het proces van het leggen van deze vloeren is de droogtijd minimaal. Op deze manier kan een industrievloer zelfs worden gelegd wanneer mensen aan het werk zijn!

Gietvloeren

Gietvloeren zijn tevens enorm functioneel. Zo kunnen deze vloeren tegen een klein stootje en zelfs tegen een grote klap. Deze industrievloer kan namelijk zonder problemen het gewicht van een rijdende heftruck verdragen. Ook hoeft u geen concessies te doen op esthetisch gebied. Doordat gietvloeren zijn ingegoten op de ondervloer zijn er geen zichtbare naadjes. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken dat u inlevert in kwaliteit.