Bouw-handel is zeker een aanrader

logo-bouw-handel

opstand3Op een zaterdagmiddag hebben mijn man en ik een goed plan bedacht. Wij wilden namelijk lichtkoepels plaatsen in onze woning. Een in de garage, en een in de schuur. Dit zorgt voor meer licht overdag en hoeven wij niet altijd de lamp aan te laten staan. Ook zorgt het dus voor energiebezuiniging. Dit is precies de oplossing waar wij naar opzoek waren. Ook onze buren hebben lichtkoepels. Die hebben zij gekocht bij Bouw-handel . Het leek mijn man en ik handig om hier ook onze lichtkoepels aan te schaffen.

Koepelopstand7

Bouw-handel is veruit het beste bedrijf dat wij zijn tegengekomen. Dit bedrijf steekt namelijk ver boven de concurrent uit en heeft al een geruime tijd ervaring. Wat ons vooral aantrok is de realistische prijs- en kwaliteitsverhouding die zij hanteren. De kwaliteit van het product is namelijk zeer goed afgestemd op de prijs. Daarnaast hebben zij uitstekende tips en advies waar mijn man lang naar gekeken heeft en voor hem alles duidelijker is geworden. Hij wilde absoluut meer te weten komen over deze lichtkoepels en hebben wij besloten om contact op te nemen met een van de medewerkers.

Contact

Het contact met de medewerkers verliep goed. De medewerker is zeer vriendelijk en stond ons gedurende het gesprek netjes te woord. Zij weet duidelijk waar zij het over heeft en kon onze vragen direct beantwoorden. Geweldig! Even later hebben wij de producten aangeschaft. Wij zijn zeer tevreden over de diensten en producten die dit bedrijf levert en komen hier zeker terug.