Dit moet je weten over een Philips stofzuiger

In bijna elk huishouden vind je een apparaat of product van Philips. Of het nu een lamp, een tandenborstel of een airfryer is, het is een populair merk met een breed assortiment. Mede dankzij de jarenlange ervaring van het merk staat het bekend om de stevige kwaliteit.

Als je overweegt om een Philips stofzuiger te kopen kan het geen kwaad om je iets meer in het merk en de verschillende soorten te verdiepen. Zo weet je waar je aan toe bent. Kijk ook van te voren of je online een gunstige Philips stofzuiger aanbieding ziet, om wat geld te besparen.

Over Philips

Philips is al een flinke tijd geleden opgericht in Brabant. In 1891 en in Eindhoven om precies te zijn. Gerard Philips begon toen een gloeilampenfabriek met zijn vader, Frederik Philips. De specialisatie van de twee was de kooldraadlamp. Ook probeerden ze andere soorten mechanismen uit, waardoor ze later nog meer succes kregen met een verbeterde versie van de gloeilamp.

Philips groeide niet snel uit tot een winstgevend bedrijf. Inmiddels heeft het internationaal succes, maar eigenlijk werd het pas winstgevend toen het 10 jaar bestond. Het richtte zich ook op andere technologische ontwikkelingen die in die tijd speelden. Denk aan de stoomtram of de toename van het aantal machines in fabrieken.

Philips stofzuigers

In het assortiment van Philips vind je veel soorten stofzuigers. De keuze is reuze. Van stofzuigers zonder zak tot kruimelzuigers. Ook is er een breed aanbod in steelstofzuigers en kun je bij het merk losse onderdelen en bijpassende accessoires bestellen. Wil je een stofzuiger kopen met korting? Kijk dan eens op stofzuiger-aanbiedingen.nl.