Het combineren van kleuren in je interieur

barkrukken zwart

Men vindt het wel eens lastig om meubels te combineren, zodat je huis een geheel wordt. De items die steeds populairder worden voor in je interieur, zijn vooral moderne zitmeubels. Waar eerst veel werd gekozen voor felle of juist pastel kleuren zijn zwart, wit en aardetinten nu het meest geliefd. Ook metalen frames van zowel meubels als van ramen of deuren zijn erg populair. 

De nieuwe trends voor in huis

Als je voor tafels, stoelen of barkrukken zwart kiest, heb je een waarschijnlijk een trendy item in bezit. Daarnaast asymmetrische en geometrische vormen worden net als vorig jaar ook dit jaar veel gebruikt. Dit wordt vooral teruggezien in kunstobjecten en frames van meubels.

barkrukken zwart

Tijdloze interieur items

Wanneer mensen meubels of muren van felle kleuren in huis hebben, is het soms lastig om dit met andere items te combineren. Gelukkig zijn er genoeg tijdloze interieur items die makkelijk te combineren zijn. De materialen die gezien worden als tijdloos zijn metaal en hout. Deze materialen garanderen vaak ook een lange levensduur. Vooral simpele en moderne vormen zijn tijdloos. Als de frames van je bank of barkrukken zwart zijn, zullen deze altijd mooi blijven passen bij je woning. Deze kleur is en blijft daarom het meest populair. Naast zwart, is wit en houtkleurig kleuren die al decennia lang het vaakst worden uitgekozen voor het interieur van een woning of tuin.