Je interieur nieuw leven inblazen!

Veel mensen willen hun interieur nieuw leven inblazen. Maar dit moeten zij meestal met een budget doen. Als jij ook zo iemand bent dan is dit artikel voor jou, want hier vind je een aantal tips om je interieur een tweede leven te geven terwijl je toch op je portemonnee let. 

Recyclen

Allereerst moet je kijken of je oude spullen geen nieuwe spullen kunnen worden. Met een likje verf hier en daar kun je een tweede leven geven aan kasten tafels en stoelen. Zo geef je ook je interieur een opfleuring. Een tweede manier om op je budget te besparen is door naar de kringloopwinkel te gaan. Hier vindt je meubels voor een lage prijs. Daarnaast is het tegenwoordig in de mode om een vintage stijl in huis te hebben. Wees daarom niet bang om een dressoir van de jaren 80 te kopen.

Zakelijke verlichting

Een statement maken

Met je interieur is een statement maken de manier om gasten te imponeren. Dit doe je bijvoorbeeld door 1 item in je interieur eruit te laten springen. Velen kiezen voor een mooi schilderij of een kleurvol standbeeld dat zijn eigen plek heeft. Maar met vintage in gedachte is een nieuwe statement stuk gekomen: oude deuren. Oude deuren zijn ideaal als statement stuk, omdat ze nog steeds een functie in het huishouden hebben en daardoor niet in de weg staan of alleen maar stof vangen. Een groot assortiment aan oude deuren is te vinden op destijdsch.nl.

Geef Kleur aan je leven

Als je niet aan je meubels wilt denken, kan je ook je muren schilderen. Een andere kleur op de muur kan al een heel andere indruk geven aan je huis. Dit kan je doen door bijvoorbeeld een donkere kleur te nemen. Met een donkere kleur geef je je interieur gelijk een andere twist. Ook met een felle kleur komt er meer leven in de brouwerij, schrik niet van kleuren wanneer je stappen neemt om je interieur te verbeteren.