Op zoek naar een Fenix keuken op maat? Zoek niet verder!

Ben je op zoek naar een nieuwe fenix keuken? Dan ben je bij Van Ginkel Keukens aan het juiste adres. Bij Van Ginkel Keukens kun je terecht voor een nieuwe keuken op maat in verschillende soorten en maten. Uiteraard ook wanneer je huidige keuken nog prima bevalt, maar toe is aan een opknapbeurt, zijn de mogelijkheden eindeloos. Je kunt hier bijvoorbeeld een nieuw keukenblad of nieuwe frontjes voor de keukenkastjes laten plaatsen. Zo krijg je in een handomdraai een compleet nieuwe keuken. Ben je toe aan een andere sfeer in je keuken, misschien wel een fenix keuken? Lees hier meer over het keukenbedrijf van de regio en de mooie keukens die je hier kunt bestellen.

Soorten keukens op maat

Van Ginkel Keukens is al meer dan 60 jaar dé specialist op het gebied van keukens op maat. Van verschillende soorten keukens kunnen zij je voorzien van een keuken die helemaal voldoet aan jouw wensen. Bij Van Ginkel Keukens kun je onder meer de volgende keukens bestellen:

 • moderne keukens
 • landelijke keukens
 • design keukens
 • hoogglans keukens
 • industriële keukens
 • houten keukens
 • fenix keukens
 • RVS keukens

Ontdek de voordelen van een op maat gemaakte fenix keuken

Een van de populaire keukens van Van Ginkel Keukens is de fenix keuken. Deze keuken is gemaakt van een nieuw soort materiaal. De eigenschappen van dit materiaal maken het zeer geschikt voor gebruik in een keuken. De voordelen van een fenix keuken zijn onder andere:

 • krasbestendig
 • hittebestendig
 • geen vingerafdrukken
 • watervast

Een keuken op maat is volledig afgestemd op jouw wensen en behoeften, waardoor je de indeling zelf kunt bepalen. Met een nieuwe keuken verfraai je niet alleen je woning, maar verhoog je ook de waarde van je huis. Daarnaast profiteer je van de nieuwste keukentechnologieën, waardoor je keuken niet alleen functioneel, maar ook voorzien is van de laatste snufjes. Een goed ingerichte keuken kan de functionaliteit en het gebruiksgemak vergroten, waardoor koken en het bereiden van maaltijden een plezierige ervaring wordt. Met een op maat gemaakte fenix keuken geniet je van alle voordelen die een nieuwe keuken met zich meebrengt. Daarnaast worden de keukens van Fenix op maat geleverd in de meest uiteenlopende kleuren en designs.

Nieuwe fenix keuken op maat

Kies je voor een fenix keuken op maat? Een goede keuze! Een keuken op maat is helemaal afgestemd op jouw wensen en behoeften. Je kunt zelf de indeling bepalen maar ook de stijl van de keuken geheel naar eigen smaak kiezen. De keukenspecialist van Van Ginkel Keukens gaat samen met jou op zoek naar het ideale ontwerp. Hierbij worden jouw wensen vertaald in een prachtig en functioneel design. Je nieuwe keuken wordt vakkundig geplaatst door het eigen montageteam. Van Ginkel Keukens werkt met een eigen montageteam bestaande uit 20 vakkundige monteurs. Al meer dan 20 jaar is het plaatsen van keukens een specialisme van dit bedrijf.

Ben je enthousiast geworden over de fenix keuken die je bij Van Ginkel Keukens kunt bestellen? Maar wil je nog meer inspiratie opdoen? Neem dan een kijkje op de website www.vanginkelkeukens.nl. Hier vind je ook de vele positieve ervaringen van klanten die je al voor zijn gegaan. Van Ginkel Keukens is al meer dan 60 jaar dé keukenspecialist van Barneveld en omstreken. Je kunt hier terecht voor een keuken op maat maar ook voor een showroomkeuken ben je bij dit bedrijf aan het juiste adres.