Spaar voldoende regenwater dankzij een regenton met kraan

Het kan tijdens de lente en de zomer af en toe flink droog blijven. Dat is niet handig voor de planten en bloemen in je tuin, want die hebben immers water nodig. Nu kunnen ze prima een tijdje overleven als het droog blijft, want er zit in de regel een flinke voorraad vocht in de grond. Maar als de droogte aanhoudt, dan raakt de grond op den duur ook uitgedroogd. Dan moet je dus zelf aan de slag om de planten en bloemen van water te voorzien. In dat geval kun je het beste gebruik maken van een regenton met kraan. Het is immers ook vaak genoeg heel nat in Nederland. We noemen dit land niet voor niets een nat en koud kikkerlandje. Het kan hele periodes lang regenen en daarna kan het ook zomaar weer dagen tot weken droog blijven. Ook tijdens droge periode vallen er vaak genoeg flinke onweersbuiten. Maar die korte heftige buiten zijn niet genoeg om de grond van genoeg water te voorzien. Als het weer opklaart en de zon zich weer laat zien, dan verdampt al het water net zo snel weer. Het is dan ook mooi dat je het water tijdens zulke lange natte periodes en korte regenbuien kunt opvangen in een regenton met kraan van regenton.nu. Vooral tijdens de wat langere natte periodes, kun je de ton helemaal vullen met water. Als het dan eenmaal droog is en droog blijft, dan kun je dankzij het handige kraantje van de regenton met kraan zo de gieter vullen. Daarna kun je de planten en bloemen voorzien van regenwater. Dat is mooi, want daardoor hoef je niet meteen leidingwater te gebruiken. Aangezien het vaak genoeg toch ook tijdens droogweer kort en heftig regent, kun je de regenton met kraan vaak tijdens het droge weer nog bijvullen. Zo red je het misschien wel tot en met de volgende natte periode. Lukt dat niet, dan kun je altijd nog leidingwater gebruiken, maar het is goed dat je dat moment zo lang mogelijk hebt weten uit te stellen. Een regenton met kraan is dan ook goed voor het milieu, want het zorgt ervoor dat je minder gezuiverd leidingwater hoeft te gebruiken. Daarnaast is een regenton met kraan ook gewoon een mooi object voor in de tuin. Vooral de klassieke houten regenton met kraan is een stijlvol object om je tuin mee te decoreren. Kijk daarom gerust eens op regenton.nu voor en mooie regenton.

Bestel jouw regenton met kraan via de website van regenton.nu

Als je een regenton wilt bestellen, dan kun je dat direct regelen via de website van regenton.nu. Hier vind je houten regentonnen, maar je kunt er ook terecht voor een kunststof regenton met kraan. Als dat beter staat in je tuin of als je een groter model wilt voor extra water, dan is dat geen enkel probleem. Ook de accessoires kun je los kopen bij regenton.nu. Mocht je al een regenton hebben, dan kun je bijvoorbeeld ook bij regenton.nu terecht voor accessoires als:

  • Kraantjes
  • Bladvangers
  • Vulautomaten

Kijk snel op de site voor meer informatie

Als je meer wilt weten, dan kun je terecht op regenton.nu. Daarnaast kun je uiteraard ook altijd even contact opnemen met de klantenservice.