Tip voor een goede schuifhordeur

Logo-Unilux

Heb je last van veel insecten in jouw woonkamer? Dan is een schuifhordeur en ideale oplossing. Door middel van een Plisséfit zal deze indien niet in gebruik bijna onzichtbaar zijn. 

De plissehordeuren van Unilux 

Unilux is een bedrijf die gespecialiseerd is in horren. De horren die dit bedrijf aanbiedt zijn van een hoogwaardige kwaliteit en worden in Nederlandse fabriek gefabriceerd en indien nodig worden gerepareerd. De horren zijn tevens ook milieubewust gemaakt, deze worden namelijk van gerecycled aluminium gefabriceerd. Het bedrijf staat garant voor de horren die zij aanbieden waardoor je op een aankoop altijd 5 jaar garantie zult ontvangen. Wanneer de standaard afmetingen van de horren die Unilux aanbiedt niet passen voor jouw deur of raam kun je de horren op maat laten maken. Je kunt gemakkelijk de afmetingen op de website invoeren. De levertijd van deze horren zal niet langer zijn dan 1 week. 

horren

Eigen montage of plaatsing door een lokale expert

Wanneer je besluit om over te gaan tot een aankoop bij Unilux kan je ervoor kiezen om de hor zelf te plaatsen of om dit uit handen te laten nemen door en lokale expert. Unilux heeft namelijk meer dan 1600 specialisten in heel Nederland. Daarom zal er altijd een specialist bij jou in de buurt zijn. In de loop van de jaren heeft Unilux erg veel mensen mogen helpen met de oplossing tegen insecten. De voorgaande klanten zijn allemaal zeer tevreden waardoor het bedrijf ook een klant gemiddelde heeft van een 8,5.