3 DIY projecten voor in huis

We zitten met z’n allen veel binnen tijdens deze corona periode. Op een gegeven moment weet je niet meer wat je doen moet om de sleur te verbreken en de kinderen te vermaken. Een uitstapje zit er voorlopig niet in. Wij hebben 3 DIY projecten op een rij gezet die je thuis samen met de kids kan doen!

Bestempelde servetten

Het is misschien vergezocht en je krijgt toch geen bezoek, maar het is weer wat anders dan de zoveelste kleurplaat. Koop simpele witte servetten, schuursponsjes en textielverf en ga aan de slag.
Knip de sponsjes in verschillende vormpjes. Doop ze vervolgens in de verf en bestempel de servetten ermee! Dit hoeft niet per se met servetten te zijn, maar kan ook met een oud t-shirt. Er is niks cooler dan een zelf ontworpen shirt!

Bullet Journal

Het is allang een hit en overgevlogen uit Amerika, het bijhouden van een bullet journal. Het hoeft geen agenda te zijn, maar kan ook boekje zijn waarin je dingen bijhoudt. Hoeveel je spaart of welke films of boeken je nog wil zien dit jaar. Bedenk hoe je jouw pagina eruit wil laten zien, pak stiften, potloden en washy tape erbij en go for it! Er zijn heel veel filmpjes op Youtube te vinden voor inspiratie. Wist je dat je de leukste stiften en bullet journals ook bij Xenos kan kopen? Kijk snel op www.xenos.nl

Schilderen

Heeft jouw interieur wat opfleuring nodig, maar wil je iets unieks wat niemand anders heeft? Maak dan zelf een schilderij! Ook hier zijn heel veel tutorials van op Youtube te vinden. Voor alle benodigdheden voor een klein prijsje kan je ook terecht bij https://www.xenos.nl/.