Aluminium deurluifel aanschaffen

Aluminium deurluifel

Een aluminium deurluifel, of toch een glazen, hier waren wij nog niet helemaal over uit. Deze keuze maken werd er niet beter door, toen wij op de website van Luifel.com aan het kijken waren. Want het assortiment wat je hier kan vinden is best wel groot. Je ziet hier wel de verschillende modellen die je kan bestellen, maar ook het materiaal waarvan deze gemaakt kunnen worden.

Onze buren waren toevallig ook op zoek naar een luifel en daarom hadden wij besloten om samen hetzelfde model te nemen. Dat maakte het maken van een keuze iets makkelijker.

Bijzonder mooie aluminium deurluifel gekocht

Samen met de buren hebben wij een bestelling bij deze website gedaan. Het is een zeer mooi model geworden, iets gebogen, maar wel met een mooie afwerking van aluminium. De levering werd net zo snel gedaan als wij de bestelling hadden gemaakt. Binnen 5 weken nadat wij deze bestelling de deur uit hadden gedaan, kregen wij al een bericht dat zij kwamen leveren.

Een speciale vrachtvervoerder heeft deze bestelling geleverd. Het glas van deze bestelling wordt apart geleverd op een speciale glasbok. Alles was zeer netjes ingepakt en daar waren wij wel tevreden over. Vooral omdat glas best wel een breekbaar materiaal kan zijn.

Inmiddels hebben wij onze luifels al hangen en het staat geweldig. Helemaal nu de buren hetzelfde hebben gekocht.