De fase afsnijdingsdimmer van Letsleds

Logo LetsLeds

Een fase afsnijdingsdimmer maakt geen gebruik van een ontstoringsspoel. Dit wordt namelijk verzorgd door de ingebouwde elektronica in de lamp. Door de ontstoringsspoel kan een lamp gaan brommen of gaan zoemen wat zeer storend kan zijn. Een afsnijdingsdimmer heeft geen spoel waardoor deze lamp ook niet kan gaan brommen. 

Een fase aansnijding of een fase afsnijding

Er kan gesproken worden over twee soorten dimmers, de fase afsnijdings dimmer en een fase aansnijdingsdimmer. Per lamp verschilt het of het beter is om een aansnijding of afsnijding te gebruiken. De dimmer snijdt als het ware de fase af waardoor er wordt gezorgd voor een constantheid. Wanneer je op zoek bent naar een afsnijdingsdimmer fo andere led producten een je bij Letsleds aan het juiste adres. 

Woonkamer

De volgende dag in huis 

Letsleds biedt een zeer ruim assortiment aan waardoor je erg veel keuze zult hebben tussen veel verschillende led producten. Wanneer je het juiste led product niet kunt vinden kun je gemakkelijk via de livechat vragen om advies. Als je vervolgens overgaat tot een aankoop en deze aankoop voor 1700 uur hebt bevestigd zal deze de volgende dag al door DPD worden geleverd.