De lamp voor jou: Secto design Octo 4240

Secto design Octo 4240

Heb je net een nieuw huis of wil je gewoon je huis een nieuwe look geven? Weet je niet wat voor lamp je moet kiezen? Er zijn altijd heel veel opties, en al die opties kunnen heel overweldigend zijn. Je hoeft niet langer te zoeken want de Secto design Octo 4240 is de perfecte lamp voor jou. Hij is makkelijk te installeren en hij heeft een moderne uitstraling. Met de ronde vorm en houten kap heeft hij een prachtige uitstraling die in elk huis wel past. 

Secto design Octo 4240 in huis

Je hebt echt heel veel keuze als het gaat om het kiezen van een goede lamp. Bij elke woonwinkel kom je wel minimaal 200 lampen tegen die allemaal op hun eigen manier werken en vastzitten. Sommige lampen kunnen ook nog van kleur veranderen, anderen kunnen weer van hoogte veranderen en dan heb je ook nog degenen die kunnen dimmen. Daar komt nog bovenop dat je ook combinaties kan hebben van die dingen. De Secto design Octo 4240 is heel simpel in hoe het werkt. Het is een simpele ronde lamp die je zo aan je plafond hangt. Zodra hij hangt kan je er een lamp in doen die kan dimmen als je je lamp graag wilt kunnen dimmen. Moeilijker dan dat wordt het niet.

Secto design Octo 4240 in de horeca

De Secto design Octo 4240 is niet alleen perfect voor in huis, maar ook voor de horeca. De lamp hangt vanaf het plafond en is heel makkelijk te installeren dus je kan er makkelijk veel ophangen in een korte tijd. Daarnaast gaat het grootste gedeelte van het licht naar beneden. Daardoor maakt het de perfecte lamp om boven tafels te hangen waar mensen aan gaan eten. Plus de Secto design Octo 4240 heeft een prachtige moderne en professionele uitstraling waardoor mensen gegarandeerd in stijl kunnen eten. Als de lamp zelf te fel is, dan kan je er altijd nog een dimbare lamp in doen waardoor je het licht makkelijk kan dimmen en zo de perfecte felheid kan krijgen voor jouw bedrijf.

Variaties

De Secto design Octo 4240 komt in 4 variaties die allemaal een eigen stijl en kleur hebben. Als eerst heb je een die van berkenhout is gemaakt. Het geeft een prachtige frisse sfeer met nog wel een tintje hout. De volgende is wit gelamineerd. Voor als je nog wel een lichte sfeer wil hebben, maar liever geen hout hebt op je lamp. Als derde is er ook een die zwart gelamineerd is. Deze is perfect voor een wat donkerdere sfeer, maar dan ook weer zonder hout als je dat liever hebt. Als laatste is er nog de walnoot houten lamp. Die is donkerder dan de berk en geeft dus een mooie optie voor als je een donkerdere sfeer wilt hebben in je ruimte, maar toch wel wat hout erbij wilt.

Perfect voor alle situaties

De Secto design Octo 4240 is dus echt perfect voor iedereen. Van een donkere naar een lichte uitstraling, tot een sfeer creeren met hout naar een stijlvolle uitstraling zonder hout. Er is voor ieder wat wils. De Secto design Octo 4240 is de perfecte verlichting voor je huis of je bedrijf, de lamp is overal op te hangen. Het simpele ophangsysteem maakt dit alleen maar makkelijker om de Secto design hanglamp overal aan het plafond te hangen.