De leukste lowbudget vloeren

Interieur

Een vloer kan best wel duur worden, vooral als het gaat om een groot huis. Veel mensen kiezen er daarom voor om te besparen om hun vloer en iets meer geld uit te geven aan hun accessoires. In deze blok hebben wij een overzicht gemaakt van de leukste lowbudget vloeren zodat jouw vloer er alsnog super hip uitziet. Wil je meer vloeren zien? Neem dan eens een kijkje op www.throne.nl.

Laminaat

Goedkoop laminaat hoeft er helemaal niet goedkoop uit te zien. In tegendeel zelfs, ik heb het al jaren in mijn huis liggen en ik krijg er zelfs heel veel complimentjes over. Bij de uitstraling van een vloer gaat het niet alleen om de vloer, het gaat om het gehele plaatje. Ikzelf heb gekozen voor een lichte kleur laminaat vloer wat veel weg heeft van een houten vloer. Ik heb dit gecombineerd met veel kleuren als groen, roze en goud. Dit geeft mijn huis een super leuke en luxe uitstraling zonder dat het opvalt dat ik een goedkope laminaten vloer heb.

Vloertegels

Vloertegels hoeven niet duur te zijn en zijn in diverse soorten beschikbaar. Zo kan je kiezen voor de betonlook, keramische tegels, houtloop, hoogglans en ga zo maar door. Ook zijn de tegels beschikbaar is verschillende soorten afmetingen.

Een van de voordelen van deze vloer is dat het super makkelijk te onderhouden is. Je ziet eigenlijk geen vuil en je haalt er zo een stofzuiger overheen. Ideaal toch?!