Decoratieve spiegels, prachtig eindresultaat

barok spiegel

Decoratieve lijsten zijn ontworpen om boven of onder een foto geplaatst te worden. Ze bevatten meestal een foto en zijn meestal beschilderd of gebeitst om de gouden spiegel groot een meer huiselijke uitstraling te geven. Er is een grote verscheidenheid aan ontwerpen, maten en materialen voor sierlijsten. Sommige mensen gebruiken ze graag als afwerking van een fotolijst voordat ze die aan de muur hangen. Sommige sierlijsten zijn zelfs uitgerust met een scharnierend deksel dat naar beneden kan worden geklapt, zodat ze gemakkelijk kunnen worden opgeborgen en vervoerd.

Wat moet je zoeken in een lijst?

Als je een lijst koopt, wil je er zeker van zijn dat hij stevig en betrouwbaar is. Je wilt ook zeker weten dat het frame duurzaam genoeg is voor regelmatig gebruik en dat het niet gemakkelijk vocht absorbeert. Als de lijst gemaakt is van plastic, glas of een ander lichtgewicht materiaal, zal hij gemakkelijk kromtrekken of ingedeukt raken wanneer hij gevuld is met foto’s. Zorg ervoor dat de lijst gemaakt is van een materiaal dat bestand is tegen veelvuldig gebruik zonder te slijten of een gat in het midden te ontwikkelen.

Een kleine samenvatting

Er zijn veel verschillende soorten gebogen lijsten, maar de meest voorkomende zijn de hangende en de semi-elliptische. Rechthoekig en gebogen – Dit zijn de meest voorkomende soorten lijsten die in huizen en kantoren te vinden zijn. Ze zijn gemakkelijk op te zetten en af te breken, en zeer geschikt voor het ophangen van een ronde spiegel, prenten, kaarten en andere afbeeldingen. Er zijn veel verschillende stijlen en ontwerpopties voor dit soort lijsten, dus het is moeilijk om te weten waar te beginnen. Sommige mensen willen het frame een bepaalde kleur geven om het een persoonlijker tintje te geven. Decoratieve lijsten – Decoratieve lijsten zijn ontworpen om boven of onder een foto geplaatst te worden. Ze bevatten meestal een foto en zijn geschilderd of gebeitst om de lijst een meer huiselijke sfeer te geven.