Gehard glas op maat nodig? Koop het hier!

Toen we aan het inrichten waren in onze nieuwe woning wilden we graag wat meer glas implementeren in de keuken met name. We wilden een paar kastjes met daarop glas en we wilden het in de keuken als achterwand. Daarvoor hadden we gehard glas op maat nodig, want gehard glas op maat is wel tot vijf keer sterker dan standaard glas. Het gehard glas op maat is er in verschillende diktes, afhankelijk van waar het gehard glas op maat voor wordt gebruikt natuurlijk. Het gehard glas op maat dat wij nodig hadden is 5 mm dik. Gehard glas op maat kan ook als veiligheidsglas gebruikt worden heb ik begrepen. Als gehard glas op maat kapot valt dan valt het uiteen in duizenden kleine glaskorrels. Voor een mooie randafwerking kunt u de randen laten polijsten van het geharde glas op maat. Wij hebben dit glas besteld op de site glasgigant.nl. Dit glas is veel veiliger, is goed bestand tegen stompe voorwerpen, kan grote druk aan en is bestand tegen extreem lage temperatuur. De site verkoopt ook enkel glas, dubbel glas en triple glas, voorzetramen, spiegels- en wanden, interieurbeglazing en materialen en roosters. Wat betreft glas zijn ze dus wel van alle markten thuis zoals u al ziet. U kunt het bedrijf via telefoon en mail bereiken als u vragen heeft over de producten die ze verkopen. De bestellingen zijn op te halen maar ook af te leveren. En er is ook een mogelijkheid om een spoedbestelling te plaatsen als dit nodig is. U kunt op verschillende manieren betalen, ook in drie keer als u dit zou willen. De bestelling wordt gratis bezorgd in heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden. U kunt de bestellingen niet wijzen of annuleren, dus zorg ervoor dat u in een keer de juiste bestelling doet en de juiste afmetingen doorgeeft want anders zou het erg zonde zijn van uw tijd en geld. U kunt de bestelling natuurlijk wel retourneren en dan krijgt u zo snel mogelijk uw geld weer terug. Voor meer vragen of informatie kunt u de website raadplegen, alle informatie staat in principe duidelijk vermeld.

Wilt u ook graag gehard glas op maat bestellen?

Deze website is dan een goede optie om op te gaan kijken. Na het doorgeven van de maten van alles wat wij wilden hebben we de bestelling snel kunnen ophalen. We hadden ook kunnen kiezen voor de levering maar we waren op dat moment toch in de buurt. Alles stond netjes klaar en het glas was perfect op maat gemaakt! Dus we zijn erg blij en tevreden met dit bedrijf!

Heeft u ook glas nodig, kijk dan even hier!

Wilt u ook goed glas bestellen? Dan moet u zeker een keer op deze website gaan kijken, want:

  • Ze verkopen goed glas in diverse maten en vormen
  • Ze geven voldoende informatie over de verschillende soorten glas
  • Ze leveren snel en gratis, maar u kunt de bestelling ook ophalen

Wij zijn blij met het glas en het staat ook nog eens mooi in de keuken. We hebben nog kleine kinderen dus het feit dat dit veilig glas is maakt het alleen maar beter natuurlijk.