Heeft u een mooie grenen ladenkast nodig?

Ik ben gek op ladenkasten, vooral een grenen ladenkast vind ik geweldig. Vroeger heb ik er heel lang een gehad en mijn ouders hadden vroeger ook een grenen ladenkast. Ik vind het prachtig en zo een grenen ladenkast geeft mij gewoon een nostalgisch gevoel ofzo. Ik was laatst op zoek naar een mooie, nieuwe grenen ladenkast en die vond ik gelukkig op de site kastinkleur.nl. Ze verkopen hier een mooie grenen ladenkast waar ik gelijk verliefd op was. Deze heeft twee grote en twee kleine laden, zes mooie handvatten, hij heeft een mooie opbergruimte, is tweedehands en nog van goede kwaliteit. Ik kon hem natuurlijk niet laten staan dat snapt u wel. Hij is grijs blauw van kleur deze grenen ladenkast en ik was er gelijk verliefd op. Ik kon het natuurlijk niet laten en heb hem besteld, maar daarbij heb ik nog een paar leuke meubels besteld want daar staat deze site helemaal bol van. Ze verkopen namelijk ook verlichting, spullen voor de keuken, voor de badkamer en het toilet, voor de hal en de deur, voor buiten en ze verkopen ook mooie, oude spulletjes. Daar moet u ook een keer naar gaan kijken als u dat leuk vindt of uit die categorieën wat zoekt. Ze geven aan per mail het best bereikbaar te zijn vanwege de drukte. Ze zijn alleen open op afspraak dus het is belangrijk dat u deze van tevoren en op tijd maakt. Ze zitten in Waddinxveen en er staat ook een mobiel nummer op de site vermeld. Er staat ook een routebeschrijving bij op de site als u met de auto naar ze komt. Op de site staat ook een contactformulier die u kunt invullen bij vragen of opmerkingen. Ook over het betalen, de garantie en retourneren, de verzendkosten en verdere informatie die u nog nodig heeft misschien. De verzendkosten zijn vanaf 3,95 euro en ze proberen binnen 2 werkdagen het pakket bij u af te leveren. U kunt het pakket ook afhalen dus dat is ook wel fijn, ze houden het dan 10 dagen voor u vast en dan kunt u daar op de locatie zelf betalen.

Interesse in een grenen ladenkast?

Dan is deze site misschien wel de oplossing voor u. Ze verkopen natuurlijk ook andere producten maar daar kunt u ook een keer naar gaan kijken. Er is daar veel te zien en dat is heel erg leuk moet ik zeggen. Het is een leuk bedrijf, ze leveren snel en ik ben heel erg blij met mijn ladenkast, hij staat zo mooi in mijn kamer!

Als u ook een van hun meubelen wilt kopen

Ga dan naar hun site om een keer te kijken, want

  • Ze verkopen veel verschillende meubelen
  • De meubelen zien er goed uit en niet heel duur
  • Uw bestelling wordt snel geleverd en netjes ook

Ze verkopen gewoon mooie spullen, het is een leuk bedrijf en ik ben heel erg tevreden met hoe ze mijn bestelling hebben geleverd. Ik ben tevreden met hoe dit is gegaan en dat zult u ook zijn.