Hier kunt u tafels op maat bestellen

maatwerk-logo

Na een lange zoektocht naar de perfecte tafel voor mijn kind met een beperking hebben we een hele mooie tafel weten te vinden. Deze tafel is helemaal op maat gemaakt en is daarom perfect voor mijn kind. Omdat mijn kind een beperking heeft is het vaak heel lang zoeken naar de goede meubels. Onze zoektocht naar de stoel duurde ook ontzettend lang.

Het bedrijfverstelbare-tafel-pootjes

Na onze lange zoektocht hadden we eindelijk een bedrijf gevonden dat stoelen op maat maakt. Nu zijn we opzoek naar een tafel en hebben wij direct contact opgenomen met dit bedrijf omdat de service heel goed was en de producten heel erg scherp geprijsd waren. Bij dit bedrijf kunnen we dus tafels op maat bestellen.

We hebben eerst even een kijkje genomen op de website om te kijken wat voor tafels ze hier hadden. Het kantoor van dit bedrijf ligt namelijk niet hier om de hoek dus deden we het op deze manier. We waren toen al aan het twijfelen om een tafel te bestellen maar we vonden de stoel alleen al prijzig toen. We wisten nog wel welk model we zouden willen hebben.verstelbare-tafel

Ik heb even contact gehad met dit bedrijf om te kijken of ze deze tafel nog leverde en wat de prijs nu zou zijn. De medewerker aan de telefoon gaf toen aan dat deze tafel nog wel te bestellen was en dat we dit zelf telefonisch zouden kunnen doen zodat we niet naar het kantoor af hoeven te reizen.

De tafels op maat bestellen ging vlot en mijn kind heeft de tafel al een tijdje in gebruik!