Hoe kies je de juiste veranda verlichting?

Bij de aankoop van een veranda zal je altijd extra aandacht moeten besteden voor de meest passende veranda verlichting. Door de juiste led verlichting in je fonkelnieuwe veranda te plaatsen, is het belangrijk om te kunnen genieten van de talrijke voordelen die deze verlichting sowieso met zich meebrengt. Led verlichting is een trendsetter die de jongste jaren gestaag is gegroeid. Tegenwoordig kan je led verlichting inzetten met verschillende opties. Niet enkel maar in badkamers of keuken, maar ook voor een tuinverlichting die aan je veranda grenst. Waarom zou je dan ook niet een led verlichting kunnen toepassen in je splinternieuwe veranda.

 Verschillende typen ledverlichting

Binnen het gamma LED verlichting kan een onderverdeling worden gemaakt tussen verschillende verlichting types. Zo maak je bijvoorbeeld de keuze voor LED inbouwspots. Het overgrote deel van de inbouwspots is dimbaar. Zo bepaal je zelf de sfeer die je wil creëren als veranda verlichting. Maar het biedt ook de mogelijkheid om extra fel licht aan te zetten wanneer je in gezinsverband wil quizzen of dat je een boek leest.

 De vele voordelen van een veranda verlichting met LED

De pluspunten van led als veranda verlichting van INTOLED, zijn heel uiteenlopend. Naast het milieuvriendelijke aspect is de verlichting ook uitstekend voor je geldbeugel. Enkele grote voordelen even op een rijtje gezet:

  • Je kan het toepassen voor verschillende doeleinden
  • De veranda verlichting is makkelijk te veranderen
  • Energiezuinig
  • Weinig kosten
  • Duurzaam
  • Stralingswarmte is heel minimaal

Een ledlamp is een langer leven beschoren dan een gloeilamp. Verschiet niet, maar het verschil in branduren kan oplopen tot 15.000 uren. De kostprijs van een ledlamp mag dan wel een stuk hoger liggen, maar dit wordt ruimschoots gecompenseerd door de duurzaamheid en de energiezuinige eigenschap van de lamp. De investering van een led verlichting heb je in 3 jaar al lang terugverdiend. Het enige waar je op moet letten is dat er geen vocht bij de spots kan komen.