Je tuin aanpakken? Neem deze tips mee!

Een goede manier om weer verliefd te worden op je huis is door de voortuin en achtertuin is grondig aan te pakken. Of natuurlijk je balkon! Met deze tips maak je een buitenplek waar je weer helemaal dol op wordt en waar je je gasten het wauw effect meegeeft. Ga voor professionele advies naar www.vanvanee.nl, zij helpen je graag met het renoveren van je tuinen.

Schrik niet weg van kleur

Visuele aantrekkingskracht is een grote speler als het gaat om het opwekken van interesse. Voeg daarom een tintje kleur toe aan je voortuin om de aantrekkingskracht voor je huis te vergroten. Dit kan je doen met bijvoorbeeld bloemen, kleurige potten en een mooi uitnodigend bankje of versiering. het allerbelangrijkste bij het toevoegen van kleur, is dat deze kleur nog wel bij het kleurenpalet van je huis past. 

Deurkozijnen en raamkozijnen vervangen

Een andere slimme manier om het exterieur van je huis in een nieuw jasje te steken is door de raamkozijnen en deurkozijnen te verven of zelfs te vervangen! Zo creëer je een samenhangend geheel door alle kleuren te matchen, maar ook is het mogelijk om dezelfde stijl voor het gehele huis te kiezen.

Het huis een toevoeging geven

Naast bovenstaande tips kan je je huis ook een upgrade geven door een toevoeging te maken. Dit kan je doen door bijvoorbeeld een serre te laten maken of een terrasoverkapping toe te voegen. Deze aanvulling is niet alleen mooi voor het exterieur, maar ook een leuke manier om gasten te ontvangen en te entertainen. Ideaal dus voor een diner of feest, verjaardag of feestdag. De toevoeging, terrasoverkapping, aan je huis kan je zelf maken of laten maken bij www.vanvaneee.nl. Deze hebben veel ervaring en zijn al jaren bekend met het maken van huis toevoegingen.