Maak jouw huis af met de interieurstukken van CanDo

De aankleding van de woning is zeer belangrijk. Het is een plek om te wonen waar je jezelf thuis moet voelen. Mooie meubels en interieur onderdelen van CanDo maken je huis eigen en in de stijl die je wenst. Hier vind je veel inspiratie als het om woontrends van het heden gaat. Als je panelen of hout besteld wordt alles op maat gemaakt en aangepast aan de maten van de woning en ruimte waar het paneel moet komen. Je kunt voor het interieur diverse houtsoorten bestellen. De keuze is ruim bij CanDo om het jouw huis te maken. Denk aan OSB hout, multiplex en betonplex hout. Lees in deze blog meer over CanDo – Maak het jouw huis.Advies en traprenovatie


Als je gaat klussen en hier nog niet veel ervaring in hebt kun je natuurlijk uitgebreid advies hierover vragen in de winkel. Bijvoorbeeld over het renoveren van jouw trap. Dit kun je met laminaat doen. Dit is een prachtige aankleding welke makkelijk schoon te houden is. Mooi laminaat oogt aantrekkelijk en sfeervol als treden van de trap. Vervang bijvoorbeeld een trap van tapijt voor laminaat of eikenhout. Ook kun je kiezen voor een trap met vinyl, een moderne strakke betonlook of trap met eikenhout.

We zien eikenhout als favoriete houtsoort in minimalistische designs. De warme uitstraling maar ook de robuuste look van dit type hout wint het aan populariteit in woningen. Het is een fijn sterk houtsoort, welke goed tegen veelvuldig gebruik kan. Eikenhout is in uiteenlopende tinten en patronen verkrijgbaar. Het oogt ook zeer natuurlijk.

Een trap met beton look

Een betonlook trap oogt luxe en zeer anno 2021. Antraciet bijvoorbeeld is een veelgebruikte kleur in interieurs van nu. De strakke uitstraling maakt deze geschikt voor een trap. Je kunt de oude trap renoveren in deze stijl. Verder kun je de kleuren witgrijs en lichtgrijs toepassen als betonlook op de vlakke oppervlakten van de treden. De rest van de treden zijn dan wit. Zo krijg je witgrijs of wit antraciet combinaties voor een mooie speling in contrast.

Deuren kiezen

Massieve paneeldeuren van MDF materiaal zijn nieuw en hebben een look die bij alles past. Advanced deuren bestaan uit verticale en horizontale varianten. De maten van de horizontale roedes zijn 25 tot 50 mm breed. De verticale varianten bedragen een breedte van 100 mm. Ze zijn op een eenvoudige wijze zelf te monteren. Je hoeft hier geen timmerman voor te zijn. Dit door de zelfklevende manier van bevestigen. Andere mooie deuren zijn Claremont en de Hastings binnendeuren die niet over roedes beschikken. Wel kun je deze mooi in een passende combinatie met glasdeuren plaatsen. Met de lakservice kun je de deuren ook nog in de lak zetten zodat ze helemaal af zijn. Voor elke woning is wel een deur te vinden die passend is bij de stijl en op maat van de deuropening.

Bron: Stylishcolors