Mooi openhaardhout online bestellen

Openhaardhout

Tijdens mijn zoektocht naar openhaardhout kwam ik erachter dat er enorm veel keuze is uit diverse houtsoorten. Wij hebben namelijk sinds kort een nieuwe woning met een open haard en ik stond natuurlijk te popelen om hier gebruik van te maken! Op 123hout.nl vond ik gelukkig veel informatie over welk hout geschikt is voor onze open haard. Ook is er een handige tool die je kunt invullen en waarbij je vervolgens een persoonlijk advies krijgt. Wij willen onze open haard met name gebruiken voor de gezellige sfeer. Wij vinden het heerlijk om op de bank te zitten en op de achtergrond het knisperende geluid te horen van het vuurtje. Zo wist ik precies welk openhaardhout ik nodig had.

OpenhaardhoutOpenhaardhout voor sfeer en gezelligheid

Omdat wij van plan zijn om onze open haard vaak te gebruiken wilde ik graag een grote bestelling plaatsen. Gelukkig is dit bij 123hout.nl geen enkel probleem. Ik kwam al snel tot de ontdekking dat eikenhout een goede keuze was en heb direct 15 zakken ovengedroogd eiken besteld. Het is fijn dat het hout al helemaal gedroogd is en dat je het direct kunt gebruiken. Ook hadden wij nog aanmaakblokjes nodig, dus deze heb ik ook direct gekocht bij deze webshop.

 

OpenhaardhoutDe volgende dag in huis

Ik kan deze website van harte aanraden, omdat ze openhaardhout in alle soorten en maten hebben. Daarnaast hebben ze ook nog eens een snelle en goedkope levering, ik had mijn hout de volgende dag al in huis. Je kunt zelf de leverdatum bepalen dus ben je de volgende dag niet thuis, dan geef je aan dat de bezorging op een ander gewenst moment mag plaatsvinden. Wij zijn in ieder geval hartstikke tevreden met de kwaliteit van dit openhaardhout en gebruiken het bijna dagelijks. Vooral in de wintermaanden is het echt genieten!