Zakelijke verlichting online bestellen

Zakelijke verlichting

Voor al je zakelijke verlichting kun je bij één website terecht. Op deze website kun je alles vinden voor verlichting dat je maar nodig kunt hebben. Zelfs gehele lichtplannen. Je kunt bovendien voor advies en informatie contact opnemen. Dan weet je zeker dat je de juiste keuze maakt voor je zakelijke verlichting. Bestellingen vanaf 50 euro worden gratis verzonden. In de meeste gevallen worden bestellingen de volgende dag nog geleverd. Je vindt alle zakelijke verlichting op deze website.

Kleur van het licht

Bij zakelijke verlichting is het allereerst van belang om te letten op de kleur van het licht. Hoewel een warme wit misschien mooi sfeer kan geven in je woonkamer, wil je in je kantoor waarschijnlijk liever iets dat goed en helder verlicht. Ga dan voor een hoger aantal Kelvin. Met zakelijke verlichting van 4000K zorg je voor een kleur van natuurlijk daglicht. Hoe hoger het getal, hoe witter het licht. Dit kan in tl-buizen, maar ook met spots of gewone lampen. 

Zakelijke verlichting

Goedkoop, duurzaam en energiezuinig

Omdat zakelijke verlichting vaak om grote aantallen lichtbronnen gaat, is het verstandig om te kiezen voor LED. LED is namelijk duurzaam en energiezuinig. De lichtbronnen gaan gerust meerdere jaren mee en per lichtbron kun je in een huishouden al 10 euro per jaar besparen. Voor zakelijke verlichting kan dit zelfs meer zijn, gezien lampen op kantoor vaak langer aanstaan dan de lamp in je slaapkamer bijvoorbeeld. Zelfs als de initiële investering hoog lijkt, is LED gebruiken voor zakelijke verlichting op de lange termijn goedkoper. Omdat je bespaart op je energierekeningen en je de lampen minder vaak hoeft te vervangen.